Speaker & muziekformulier

Formulieren

Download hier je speakerformulier

Belangrijk voor alle deelnemers aan de Lichtstad Open in de  Bodybuilding/Fitness klassen.

Download onderstaand formulier, print het uit, vul het in en neem het zaterdagochtend mee naar de registratie, zodat de speaker iets over je kan vertellen aan het publiek en niet alleen je naam en nummer hoeft te noemen!

 

Vrij poseren één minuut!

Iedere deelnemer (bodybuilding, classic bodybuilding, classic Physique) mag zondag een minuut vrij poseren op eigen gekozen muziek. Lees hier hoe je die muziek aanlevert!

 

Speakerinfo atleten

Speaker formulier met atleten informatie

Tijdens de individuele routines wordt iedere atleet geïntroduceert. Daarbij gebruikt de speaker de door jouw zelf aangeleverde informatie.

Download het formulier hier, print het uit en levert dit zaterdag in.

>> speaker-formulier-LSO2023

Instructies aanleveren muziek

Hoe lever je jouw muziek aan?

Beste atleet,

Voor de bodybuilders, classic bodybuilders en classic physique atleten zijn er individuele posering routines tijdens de wedstrijd. Deze doe je op de tweede dag, dus zondag! Deze routines zijn op eigen gekozen muziek. Het is de bedoeling dat jullie zelf de muziek hiervoor aanleveren op een USB-stick (of cd) bij de weging en registratie voor de wedstrijd.

Je krijgt maximaal 1:00 minuut de tijd.

Aan ‘het einde van de lijn’ bij de aanmelding voor de wedstrijd, zit iemand die je muziek aanneemt. Geef bij het afgeven van je USB-stick je naam en slipnummer door én of je wilt dat de muziek start voor je het podium opgaat, of dat je start vanaf het podium.

Om de werking van de muziek en de USB-stick te garanderen, raden we aan je USB-stick eerst te formateren. Doe dit in het “FAT32” bestandstype. LET OP; al je bestanden op de USB-stick worden door formatering verwijderd. Formateer dus eerst je USB-stick en kopieer daarna je muziek naar de USB-stick. Zorg dat je muziek bestand van het formaat MP3 of WAV is en dan zal het altijd werken.

Om een USB-stick te formateren kun je onderstaande stappen volgen (voor Windows):

 

  • Doe je USB-stick in je PC
  • Gaan naar Deze PC (zorg eventueel dat je bestanden die er nu opstaan kopieert naar waar je wilt)
  • Druk op de rechtermuisknop en kies voor Formateren
  • Zorg dat je het formaat op FAT32 hebt staan en druk op starten
  • Je krijgt nu een Pop-Up dat het formateren alle gegevens op de usb-stick wist. Druk op ok.
  • Het formatteren start nu. Je krijgt een pop-up als het voltooid is.
  • Nu kun je je muziek kopiëren naar je USB-stick

 

Over ons

Organisator Harry de Jonge draaide in 1984 zijn eerste bodybuilding wedstrijd, de door Ans en Frans Koene georganiseerde Mr. Lichtstad! Na twee wedstrijdloze jaren (2020 en 2021) vonden Harry en zijn zoon Tim het een leuk idee oude tijden te doen herleven en na goedkeuring van Ans en Frans werd de eerste editie van Lichtstad Open in 2022 georganiseerd. In 2024 vindt alweer de 3e editie plaats op 30 november & 1 december.

Programma

Powerlifting

Lichtstad
OPEN

30 november &
1 december 2024

Handelsnaam van:
Muscletotaal V.O.F.
Kvk: 17193540
BTW nr: NL816113257B01